Road Rental tar plats på stjärnspäckad friidrottsgala - BAUHAUS-galan

Road Rental tar plats på stjärnspäckad friidrottsgala

Road Rental tar plats på stjärnspäckad friidrottsgala

Många av världens absolut främsta friidrottare är på plats på Stockholms Stadion den 2 juli när BAUHAUS-galan avgörs. Det är också Road Rental som är ny huvudpartner till den klassiska tävlingen.  

– BAUHAUS-galan är ett av de största idrottsevenemangen som arrangeras i Sverige och då vill vi självklart vara en del av det, säger Tobias Zälle, marknadschef på Road Rental.

Världsrekordhållare som svenske Armand Duplantis (stavhopp), norske Karsten Warholm (400 meter häck), sydafrikanske Wayde van Niekerk (400 meter) och nigerianska Tobi Amusan (100 meter häck) finns på plats liksom mängder av världs- och olympiska mästare och många av de mest spännande svenska namnen som Daniel Ståhl, Khaddi Sagnia, Andreas Almgren och Sveriges snabbaste man genom tiderna, Henrik Larsson.

Det kommer att vara väldigt stjärntätt på Stockholms Stadion den 2 juli när en av världens främsta friidrottsgalor avgörs. Tävlingen sänds i 165 länder och har över 25 miljoner tittare.

Nytt för i år är att Road Rental gör entré på den internationella friidrottsscenen, som huvudpartner till BAUHAUS-galan. Det innebär också att Road Rental bland annat kommer att synas på LED-skärmarna runt hela Stockholms Stadion, på nummerlapparna och på fasta skyltar på arenan.

– Det kommer att bjudas på friidrott i absolut världsklass med många härliga dueller, både sett ur internationellt och svenskt intresse. Det känns jättekul och inspirerande att vi är en del av den här galan i år då vi strävar efter att samarbeta med de största evenemangen, förbunden och klubbarna, säger Road Rentals marknadschef Tobias Zälle.

Jan Kowalski är tävlingschef för BAUHAUS-galan och ser fram emot årets evenemang.

– Det har varit många oförglömliga och klassiska ögonblick tidigare i galans historia och det skulle inte vara oväntat om vi får se något världsrekord i år. För att kunna locka hit det vassa startfält som vi har i år är samarbetet med våra partners extremt viktigt och vi är glada att kunna välkomna Road Rental till friidrottsfamiljen, säger han.

BAUHAUS-galan inleds 17.00 söndagen den 2 juli och sänds i Sverige på SVT.

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan