Fler intressanta friidrottare till start på BAUHAUS-galan 4 juli - BAUHAUS-galan

Fler intressanta friidrottare till start på BAUHAUS-galan 4 juli

Fler intressanta friidrottare till start på BAUHAUS-galan 4 juli

På 800 meter kommer bronsmedaljören från Doha, Ferguson Cheruiyot Rotich (KEN) som utmanas av bland annat Amel Tuka (BIH) samt Isaiah Harris som var fyra på USAs OS-uttagningar och Jamie Webb (GBR). VM-guldmedaljören Donovan Braizer som vann BAUHAUS-galan förra året, missade i finalen på USAs OS-uttagningar och slutade sist i finalen. Han har skadeproblem och kommer inte till BAUHAUS-galan. Andreas Kramer har en given plats i detta startfält.

I ett extrainsatt 100 m häcklopp får vi se den nya finländska stjärnan Elmo Lakka som i år har satt nordiskt rekord med 13.31. Han utmanas främst av Ronald Levy (JAM), Petr Svoboda (CZE) och Andrew Pozzi (GBR).

– Vi är väldigt nöjda, det blir ett viktigt genrep inför OS, säger Jan Kowalski, tävlingschef, till SVT när programmet presenterades. BAUHAUS-galan sänds direkt på SVT och även Diamond League tävlingen från Bislett i Oslo nu på torsdag 1 juli, 20.00-22.00

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan