Scandic huvudpartner till BAUHAUS-galan - BAUHAUS-galan

Scandic huvudpartner till BAUHAUS-galan

Scandic huvudpartner till BAUHAUS-galan

Scandic hjälper friidrotten och ökar sitt engagemang i en av världens bästa friidrottstävlingar, när man blir huvudpartner till BAUHAUS-galan.

– I den extremt ansträngda situation friidrotten verkar i just nu, kan det inte vara mer välkommet att få denna stöttning från Scandic, säger Jan Kowalski, tävlingschef BAUHAUS-galan. Törsten efter liveidrott och startfältet i år gör att detta kommer bli en gala i absolut världsklass fortsätter Kowalski.

– Det är givetvis en stor ära att få välkomna världens bästa friidrottare till oss på Scandic. Galan i år får verkligen en extra krydda i och med att Armand Duplantis gör sin sista tävling innan OS i Japan, samt det faktum att det kommer finnas en hel del publik på plats vilket kommer höja galan ytterligare säger Rickard Forsberg, Sponsorchef på Scandic i Sverige.

BAUHAUS-galan var en av få internationella evenemang som genomfördes i Sverige 2020 under den rådande pandemin och sviten med att anordna en internationell galan på Stadion sedan 1943 håller i sig. Galan kommer att genomföras 4 juli 2021 klockan 15.00-18.00 publik och evenemanget anpassas till rådande restriktioner.

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan