Daniel tog revansch på Simon på Folksam GP i Göteborg - BAUHAUS-galan

Daniel tog revansch på Simon på Folksam GP i Göteborg

Daniel tog revansch på Simon på Folksam GP i Göteborg

På kvällens Folksam GP tävlingar i ett ljummet Göteborg visade världsettan i diskus, Daniel Ståhl, varför han är bäst i världen. Inte ens Hässelbys världstrea kunde rå på honom i ett ganska vindstilla tävlingsväder.

Spårvägens Moa Hjelmer svarade för ytterligare ett stabilt lopp på 200 meter där hon sprang in på 23.49, bara tiondelen sämre än säsongsöppningen för 10 dagar sedan. Med det visar Moa att hon kandiderar på en plats på 200 meter på BAUHAUS-galan. Hon toppar Sverigebästalistan både på 200 och 400 meter, samt tvåa på 100 meter. Örgrytes Carl Bengtström gjorde under 50 sekunder på 400 meter häck och med sina 49.85 s ligger han bra till för att få springa på BAUHAUS-galan mot den absoluta världseliten.

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan