BAUHAUS-galan får ha 3 000 åskådare på Stockholms Stadion 4 juli - BAUHAUS-galan

BAUHAUS-galan får ha 3 000 åskådare på Stockholms Stadion 4 juli

BAUHAUS-galan får ha 3 000 åskådare på Stockholms Stadion 4 juli

Söndag 4 juli får BAUHAUS-galan ha 3 000 sittande åskådare på Stockholms Stadion. Från och med 1 juli lyfter myndigheterna på restriktionerna och det kommer att tillåtas 3 000 sittande åskådare på utomhusarrangemang. BAUHAUS-galan blir det första större internationella idrottsevenemang i Sverige som får ha publik på läktarna igen.

– Det är ett mycket glädjande besked och vi har anpassat bokningen av biljetter till rådande restriktioner med avstånd mellan sällskap som vill komma och titta på BAUHAUS-galan, säger Jan Kowalski, tävlingschef.

Världens bästa friidrottare Armand ”Mondo” Duplantis välkomnar beskedet. På sin senaste presskonferens i Stockholm 10 maj berättade han hur inspirerad han skulle vara om han fick hoppa inför hemmapublik.

– Jag har inte fått chansen att hoppa inför hemmapublik sedan jag satte världsrekord. Min dröm är att få hoppa på BAUHAUS-galan inför ett fullsatt Stockholms Stadion. Det kommer att hjälpa mig att nå nya höjder, säger Mondo.

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan