BAUHAUS-galan rekryterar OnePartnerGroup till huvudpartner - BAUHAUS-galan

BAUHAUS-galan rekryterar OnePartnerGroup till huvudpartner

BAUHAUS-galan rekryterar OnePartnerGroup till huvudpartner

OnePartnerGroup blir huvudpartner till BAUHAUS-galan och stärker galans möjligheter att etablera sig som en av världens bästa galor.

– BAUAHAUS-galan är en klassisk tävling på en än mer klassisk arena. Det känns väldigt roligt att vara en del av den kommande galan, säger Stefan Alvarsson, koncern-VD på OnePartnerGroup.

Svensk Friidrott är stekhet med bland annat världsrekordhållaren i stav Armand ”Mondo” Duplantis, Daniel Ståhl, Angelica Bengtsson och Khaddi Sagnia. BAUHAUS-galan satsar på att bli världens bästa friidrottsgala. Detta är inte lätt när det blåser motvind med den rådande pandemin. Nyrekryteringen av OnePartnerGroup hjälper galan i sin fortsätta resa mot målet och att galan kan samla ihop ett startfält av absoluta världsklass .

– Ett av våra interna värdeord är framåtlutad, och med dessa spännande namn i åtanke är det verkligen något jag tycker att svensk friidrott är just nu, säger Stefan Alvarsson och fortsätter:

– Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Kanske inte minst i dessa tider. I idrotten upplever vi dessa framgångar tillsammans och nu ser vi fram emot att uppleva det ihop med BAUHAUS-galan.

Jan Kowalski, tävlingsledare för BAUHAUS-galan, är nöjd över att få OPG som huvudpartner till galan.

– OnePartnerGroup är ett företag med lokal förankring runtom i Sverige och vi är väldigt glada över att ha dem som huvudpartner framöver. Den lokala förankringen är viktig för friidrotten då vår sport gror runtom i hela landet. Vi har som mål att bli världens bästa gala och OnePartnerGroup är en viktig partner för att nå vårt mål, inte minst för att kunna rekrytera de bästa friidrottarna i världen.

 

OnePartnerGroup är Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag med verksamhet på ett 50-tal orter över hela landet.

Partneravtalet har utarbetats i samarbete med rättighetsbolaget ISP Sport.

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan