BAUHAUS-galan i SVT till 2025 - BAUHAUS-galan

BAUHAUS-galan i SVT till 2025

BAUHAUS-galan i SVT till 2025

SVT fortsätter att satsa stort på friidrotten, som nu är hetare än någonsin, och förlänger sitt samarbete med Svensk Friidrott och BAUHAUS-galan ytterligare fem år.

”Det är glädjande att BAUHAUS-galan får fortsätta sitt långa samarbete med SVT, en av världens bästa tv-producenter för friidrott. Det är mycket betydelsefullt att ha en tv-produktion i världsklass eftersom galan sänds i så många länder (158 st förra året), och detta är svensk friidrotts fönster mot världen”, säger Jan Kowalski, tävlingschef för BAUHAUS-galan.

BAUHAUS-galan hade under tävlingen den 23 augusti ifjol fler tittare än tidigare år. Johan Storåkers, ordförande i Svensk Friidrott, kommenterar.

”SVT är en mycket viktig samarbetspartner för Svensk Friidrott som ger oss möjlighet att nå ut brett med vår idrott till hela landets befolkning. Vi ser en väldigt positiv utveckling när det gäller tittarsiffror och andra indikationer på intresset för sändningarna och SVT:s övriga bevakning av friidrotten. Vi har flera av våra aktiva i den absoluta världseliten och de närmaste åren ser väldigt intressanta ut. Det känns mycket positivt att fortsätta det framgångsrika samarbetet med SVT.”

Heta grenar under BAUHAUS-galan 2021 

I december släpptes grenprogrammet för årets BAUHAUS-gala, och det kommer med all säkerhet att bli fler stjärnspäckade startfält den 4 juli på Stockholms Stadion.

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan