Stora resultat i Monaco bådar gott inför BAUHAUS-galan - BAUHAUS-galan

Stora resultat i Monaco bådar gott inför BAUHAUS-galan

Stora resultat i Monaco bådar gott inför BAUHAUS-galan

Världsrekord, europarekord och 6m sammanfattar årets första Wanda Diamond League tävling i Monaco.

Magiske Mondo som inför tävlingarna var en av de största namnen på plats, levde upp till förväntningarna. Efter en inledning med tre försök på 5.70 och strul med ansatsen hittade han tillbaka till rytmen när han blev den förste och ende mannen över 6.00 och därmed vann tävlingen. Ribban lades upp på 6m vilket Duplantis klarade i ett tredje försök med god marginal. I sina tre sista försök försökte han sig på världsrekordet på 6.15 men misslyckades denna gång. Magiske Mondo visar att han är i god 6m-form inför BAUHAUS-galan.

Andra deltagare som visade på fin form var den amerikanske löparen och regerande världsmästaren, Donavan Brazier, som pressade upp farten under kvällens 800m lopp och sprang in i mål på 1.43.25. Ett nytt världsårsbästa och loppet gav ett smakprov på vad vi kan komma att få se på BAUHAUS-galan där han möter samtliga medaljörer från det senaste världsmästerskapet.

Den norske kungen på 400m häck, Karsten Warholm, kan nu mera kalla sig för Diamond League kung då han under Wanda Diamond League i Monaco nästintill krossade motståndet med resultatet 47.10, nästan 2 sekunder snabbare än tvåan Yasmani Copello. Resultatet räckte till såväl tävlingsrekord som världsårsbästa. Fortsättning följer på BAUHAUS-galan på Stockholms Stadion den 23 augusti!

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan