Areco ny officiell partner till BAUHAUS-galan - BAUHAUS-galan

Areco ny officiell partner till BAUHAUS-galan

Areco ny officiell partner till BAUHAUS-galan

BAUHAUS-galan presenterar en ny officiell partner. Areco, en av de ledande aktörerna inom tillverkning av byggplåt och med huvudkontor i Malmö, går in som officiell partner till galan 2020.

– Vår inställning är att idrotten har en viktig roll för både dagens och framtidens generationer, därför är vi både glada och stolta över att bli partner till BAUHAUS-galan, säger Peter Areskog, VD för Areco-koncernen.

BAUHAUS-galan är en av de inledande tävlingarna i årets Diamond League och går av stapeln den 23 augusti. Tidigare i veckan blev Sundström Safety klar som huvudpartner och nu kliver Areco in som officiell partner.

– Vi är väldigt glada över att Areco blir en del av BAUHAUS-galan som är det internationellt största årligen återkommande idrottsevenemanget i Sverige, säger Jan Kowalski, tävlingsledare.

Arecos kärnverksamheten riktar sig till byggindustrin med ett omfattande utbud av byggkomponenter i tunnplåt för bostäder och kommersiella fastigheter. Koncernen är indelad i fem affärsområden med 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Man har också flera engagemang inom idrotten, bland annat som huvudpartner för hockeylaget Malmö Redhawks. 

– På Areco bygger framgången på samma grunder som för en framgångsrik idrottare. Att ha en klar och tydlig vision, att fokusera på rätt saker och att arbeta i team är viktigt för båda. Svensk friidrott är dessutom hetare än på länge med flera spännande namn. Genom vårt engagemang hoppas vi kunna stärka Arecos varumärke och samtidigt bidra till en fantastisk gala som inspirerar framtida talanger, säger Peter Areskog.

Partneravtalet har utarbetats i samarbete med rättighetsbolaget ISP Sport.

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan