Sundström Safety ny huvudpartner till BAUHAUS-galan - BAUHAUS-galan

Sundström Safety ny huvudpartner till BAUHAUS-galan

Sundström Safety ny huvudpartner till BAUHAUS-galan

Sundström Safety tar klivet in som ny huvudpartner till BAUHAUS-galan. Sundström blir en av galans exklusiva huvudpartner 2020.

— Vi ser fram emot att vara med och bygga såväl svensk som internationell friidrott genom BAUHAUS-galan, säger bolagets styrelseordförande, Ivan Sundström. 

Sundström Safety har huvudsäte i Lagan i Småland. De förser företag och industrier med personlig skyddsutrustning; andningsskydd. All tillverkning och produktion sker i Sverige. Kopplingen till idrottsvärlden har funnits en tid där Sundström samarbetar med bland andra Svensk Friidrott, Längdskidlandslaget och Djurgården Hockey och Fotboll. Nu tar de steget in i BAUHAUS-galan, det internationellt största årligen återkommande idrottsevenemanget i Sverige.
— Svensk friidrott känns hetare än någonsin och det är inspirerande att bli huvudpartner till BAUHAUS-galan, berättar Ivan Sundström.

En familjeangelägenhet 
Idrottsintresset i familjen Sundström, som är hemmahörande på Lidingö i Stockholm, går inte att ta miste på. Ivan kommer från en bakgrund inom kampsporten och beskriver sig själv som en riktig idrottsnörd. Sonen Simon Sundström är en talangfull medeldistanslöpare och tävlar för IFK Lidingö. Han tränas av sin mamma Malin Sundström , som är en före detta medeldistanslöpare och en av få kvinnliga tränare inom elitlöpningen i Sverige.
— Det är verkligen inget annat som gäller där hemma, vi följer med i de flesta sportliga sammanhang men såklart lite extra i friidrotten nu, både med tanke på Simon men också för alla världsstjärnor vi har i friidrotten idag, avslutar Ivan Sundström.

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan