Tillfälligt biljettstopp till och med maj - BAUHAUS-galan

Tillfälligt biljettstopp till och med maj

Tillfälligt biljettstopp till och med maj

Efter Wanda Diamond Leauges beslut under förra veckan att flytta samtliga tävlingar planerade till maj månad (läs hela pressmeddelandet här) kommer ett nytt datum för BAUHAUS-galan att presenteras inom kort. Det är för tillfället inte möjligt att köpa biljetter via BAUHAUS-galans hemsida eller Tickster. Biljettförsäljningen planerar att återigen öppnas under maj månad.

När nu säsongsdebuten för internationella galor har skjutits upp och EM i Paris är inställt gäller det att vara flexibel för att få ihop ett tävlingsprogram som passar de aktiva. Vi planerar för att genomföra galan i augusti. Vi har spelat in flera datum i augusti för att hjälpa World Athletics att få ihop ett bra tävlingsprogram”, säger tävlingsansvarig, Jan Kowalski.

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan