ISM guld till Khaddi Sagnia - BAUHAUS-galan

ISM guld till Khaddi Sagnia

ISM guld till Khaddi Sagnia

Efter helgens inomhus SM i Växjö visade Khaddi att hon är den svenska längdhoppsdrottningen! Ohotad i toppen tog hon guld med resultatet 6.57 m och med hela 33 cm marginal ner till silvermedaljören. Med två hopp över 6.50 m trots några tävlingar med besvär i ansatsen ger indikationer på att mycket mer finns att ge!

Damernas längdhopp har under inomhussäsongen haft en anmärkningsvärt hög klass! Detta bland annat tack vare den unga ukrainskan Maryna Bekh-Romanchuk tillsammans med tyskan Malaika Mihambo som flera gånger under både utomhussäsongen 2019 och inomhussäsongen 2020 varit uppe och nuddat vid drömlängden 7 m. Bakom dem har stjärnskott som nigerianskan Ese Brume visat att även hon kan hoppa riktigt långt! Med detta facit kan vi konstatera att Khaddi Sagnias säsongsbästa 6.72 m, som ger henne en sjätte plats på toppresultatlistan inomhussäsongen 2020, sticker ut lite extra bland alla svenska prestationer!

Foto: DecaBild&Text

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan