Framgångsrik tävlingsvecka för Montler - BAUHAUS-galan

Framgångsrik tävlingsvecka för Montler

Framgångsrik tävlingsvecka för Montler

Thobias Montler har haft en framgångsrik tävlingsvecka och har efter skadebekymmer under hösten hittat tillbaka till den toppform han visade under utomhussäsongen 2020. Under fredagskvällen deltog Thobias i längdhoppstävlingen i den sista World Indoor Tour-galan i Madrid, där han slog till med säsongens första 8 m hopp (8,02). Ett resultat som placerade honom totalt trea i tävlingen, bara några cm bakom inomhus EM guldmedaljören Miltiadis Tentoglou.

Bara två dagar senare stod Thobias återigen på ansatsbanan, denna gång på inomhus SM i Växjö där han skulle få på en riktig fullträff. Efter två inledande hopp över 8 m slog han sedan i tredje omgången till med det nya personliga rekordet 8,22 m. Ett resultat som även står sig som nytt mästerskapsrekord och placerar Thobias som näst bäste svensk genom alla tider. En mycket spännande inledning av säsongen för Thobias detta mästerskapsår!

Foto: DecaBild&Text

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan