Sensationell säsongsinledning av Mondo - BAUHAUS-galan

Sensationell säsongsinledning av Mondo

Sensationell säsongsinledning av Mondo

Düsseldorf 4 februari 2020. Armand Duplantis säsongsdebut inomhus blev en storartad succé efter jakten på Lavillenies världsrekord (6,16 m). Efter lyckade försök på 5,90 och 5,95 lade den 20-årige svensken ribban på 6 meter och klarade i andra försöket, nytt svenskt inomhusrekord och världsårsbästa. Därefter var målet givet. Duplantis ville upp på världsrekordnivå. Tre riktigt bra försök på höjden 6,17, en nivå ingen tidigare lyckats ta sig över, varken inomhus eller utomhus. Påhejad av den omkring 2000 personer i hallen fick Duplantis nöja sig med 6,00 meter i säsongsdebuten. En säsongsdebut som varken de som såg på eller huvudpersonen själv kommer att glömma i första taget, detta OS-år som alltså redan nu doftar världsrekord. Vart ska detta sluta? En chans att se ett av Sveriges största medaljhopp inför OS i Tokyo får ni redan den 24 maj då Armand Duplantis kommer till BAUHAUS-galan hemma på Stockholms Stadion!

Foto: DecaBild&Text

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan