Mondo Duplantis redan klar för BAUHAUS-galan 2020 - BAUHAUS-galan

Mondo Duplantis redan klar för BAUHAUS-galan 2020

Mondo Duplantis redan klar för BAUHAUS-galan 2020

Det största och det äldsta årligen återkommande evenemanget på Stockholms Stadion fortsätter under ytterligare fem år. Titelsponsorn BAUHAUS och arrangören Stadionklubbarna är överens om en fortsatt satsning på förstklassig friidrott och publikfester på Stockholms Stadion 2020-2024. Arrangören meddelar samtidigt att Armand ”Mondo” Duplantis redan nu tackat ja till att tävla på BAUHAUS-galan den 24 maj 2020.

– Det är med stor glädje vi kan meddela att vi hittat en form som får svensk arenafriidrott att blomstra och att BAUHAUS-galan på Stockholms Stadion även i fortsättningen blir en mötesplats för världens absolut bästa friidrottare, säger Jan Kowalski, BAUHAUS-galans tävlingsgeneral.
Det fortsatta samarbetet sträcker sig över åren 2020-2024, en femårsperiod som dessutom inkluderar två OS och BAUHAUS marknadsdirektör Johan Saxne ser fram emot denna med förtjusning.
– Det är en stor ära för oss på BAUHAUS att fortsätta bygga svensk idrott i allmänhet och svensk friidrott i synnerhet, berättar Johan Saxne.

Mondo tillbaka på Stadion
Superstjärnan Armand ”Mondo” Duplantis återkomst till världens vackraste arena blir verklighet redan nästa vår. Under sitt senaste framträdande på ”hemmaplan” under Finnkampen i augusti gjorde han ännu ett hopp över sex meter, och Stockholms Stadion har blivit en plats där den unga stjärnan levererar toppresultat, precis som många andra svenska friidrottare gjort genom tiderna.

Diamond League-status
Beskedet gällande vilka tävlingar som skall ingå i Diamond League 2020-2024 dröjer till oktober. Men BAUHAUS-galan överlever oavsett.
– Det är klart att vi vill att BAUHAUS-galan ska vara en del av Diamond League. Vi tycker att vi har en gala som är en av världens bästa. Men om friidrottspolitiken vill något annat står vi starka ihop med vår samarbetspartner BAUHAUS. Vi är redo att ta svensk friidrott till nya höjder där vi redan nu kan presentera Sveriges bästa och tillika några av världens bästa friidrottare, avslutar Jan Kowalski.
/Patrik Åman, pressansvarig BAUHAUS-galan

Biljetter
Biljettförsäljningen öppnar 24 september 2019.

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan