Var med och tävla och vinn biljetter till BAUHAUS-galan - BAUHAUS-galan

Var med och tävla och vinn biljetter till BAUHAUS-galan

Var med och tävla och vinn biljetter till BAUHAUS-galan

Fredag 3 maj drar Diamond League igång i och med galan i Doha och nu har du chansen att var med och tävla! Tippa vinnarna i Doha och Shanghai och alla som samlar ihop mer poäng än mästertipparen Elias Shilazi vinner två biljetter till BAUHAUS-galan 30 maj. Självklart går det också att vara med och tävla i alla 14 galorna mot världens alla friidrottsfans fram till sista finalen i september! OBS! Du måste tippa dina vinnare senast fredag 3 maj kl 15.00.

Diamond League består av 14 galor världen över från 3 maj till 6 september där BAUHAUS-galan på Stockholms Stadion är nummer tre torsdag 30 maj. Att vara med och tippa vinnarna i alla tävlingar är öppet för alla och det är kostnadsfritt.

Tippa nio vinnare inför varje tävling
Fantasy Diamond League handlar om att inför varje tävling försöka pricka in vinnarna i fyra manliga och fyra kvinnliga grenar plus en kapten – totalt nio aktiva – och samla ihop så mycket poäng som möjligt. Man kan skicka in sina namn fram till tre timmar före första grenstart i respektive tävling vilket för tävlingen i Doha innebär kl 15 svensk tid på fredag 3 maj.

BAUHAUS-galans friidrottsexpert Elias Shilazi har varit med i Fantasy Diamond League varje år sedan starten 2010 och bland över 10.000 tävlande har han fyra gånger varit bland de 15 bästa med en niondeplacering 2018 som bäst. Vilka är då hans tips för att lyckas i Fantasy Diamond League?
– Jag gör research och kollar vilka som har chans på tävlingsrekord som ger dubbla poäng. Finns det någon med världsrekordchans sätter jag den som kapten eftersom det i så fall innebär tredubbla poäng, säger Elias.
– Jag brukar lista mina nio vinnare några dagar före tävlingen och följer eventuella förändringar i startlistan fram till tre timmar före första grenstart. Då skickar jag in mina namn. TV-sändningens början är ett bra riktmärke, skicka in namnen 2-3 timmar före den börjar.
– I övrigt kollar jag vad det ska bli för väder, om det väntas blåsa mycket och så vidare. Allt för att försöka få en så bra bild som möjligt av förutsättningarna.

Så gör du
1) Klicka på länken nedan och registrera dig
2) Knappa in BAUHAUS-galans League pin 4087257 (#BAUHAUSGALAN)
3) Välj nio aktiva inför varje tävling
4) Bjuda in kompisar och bekanta att tävla

Följ sedan dramatiken framför TV:n – SVT och TV4 täcker in alla fjorton tävlingarna – och vid datorn, läsplattan eller mobilen. Kommer diskuskastaren Daniel Ståhl att bli förste manlige svensk att vinna Diamond League totalt? Hur går det för Armand Duplantis i stav? Kommer någon att vinna alla sina tävlingar? Tar Angelica Bengtsson ytterligare ett steg uppåt i stav? Och hur går det för löparunderbarnet Jakob Ingebrigtsen från Norge?

Så fördelas poängen
Poäng per tävling och gren: 1) 15 poäng; 2) 10 p; 3) 7 p; 4) 5 p; 5) 3 p; 6) 2 p och övriga fullföljande 1 p. Tävlingsrekord ger dubbla poäng och världsrekord tredubbla poäng.
Om en aktiv inte startar eller bryter innebär det 0 p. En aktiv som diskvalificeras kan straffas med -5 p. Man får välja max två aktiva från samma land.

Tävla och vinn biljetter till BAUHAUS-galan
BAUHAUS-galans tippningstävling gäller Doha 3 maj och Shanghai 18 maj och alla som har samlat ihop mer poäng än experten Elias Shilazi vinner två biljetter till BAUHAUS-galan på Stockholms Stadion torsdag 30 maj. Namnen på de som överträffar Elias offentliggörs direkt efter galan i Shanghai 18 maj.
Poängen presenteras på fantasydiamondleague.com och på bauhausgalan.se och dess sociala medier. Viktigt att du som samlat ihop fler poäng än Elias efter tävlingen i Shanghai mejlar in din pappersadress till tävlingsledningen så att du får dina biljetter i tid: info@stadionklubbarna.com.
– Om du går med i vår tävlingsgrupp #BAUHAUSGALAN kan du som sagt också vara med och tävla hela säsongen och vinnaren får ett speciellt pris i september, avslutar Elias.
I fjol var 400 m-häcklöparen Abderrahmane Samba den aktiv som samlade ihop mest poäng med 168 efter sin fantastiska säsong som bland annat innehöll seger i BAUHAUS-galan på stadionrekordet 47.41. Vem toppar efter årets säsong? Och vem tippar bäst?
/Jonas Hedman

Allt om Fantasy Diamond League 2019

Köp dina biljetter till BAUHAUS-galan torsdag 30 maj redan nu!

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan