Succén är tillbaka – Familjefestivalen på BAUHAUS-galan - BAUHAUS-galan

Succén är tillbaka – Familjefestivalen på BAUHAUS-galan

Succén är tillbaka – Familjefestivalen på BAUHAUS-galan

Under eftermiddagen torsdagen den 30 maj står Stockholms Stadion öppen för alla genom BAUHAUS-galans Familjefestival. Succén från förra året kommer tillbaka och här finns något för hela familjen, båda stora som små. Hoppborg, fotbolls-prickskytte, HandBall, ansiktsmålning och autografzon med möjlighet att träffa de aktiva. Även Kids-Tours hinderbana finns på plats, där ni kan mäta era krafter och snabbhet mot varandra.

Wiktoria står på scen
Givetvis kommer det också artister till Familjefestivalen. På scenen kommer Wiktoria bland annat att framföra sina populära ”Mello”-bidrag och Pidde-P, som stod för sommarens uppskattade VM-låt inför fotbolls-VM, ”Vi Ska Skicka Våra Grymma Pappor Till Moskva”, finnas på plats för att skapa en härlig stämning under dagen. Om hungern faller på så finns Pontus Frithiof, känd med sina krogar Pontus By The Sea och Pontus In The Air med flera, på Stadion med mattält för att servera er fantastiska smakupplevelser.
/Patrik Åhman

Bilden: Familjefestivalen 2018. Foto: Mati Kalve.

Läs mer om Wiktoria

Köp dina biljetter till BAUHAUS-galan torsdag 30 maj redan nu!

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


PARTNERS


BAUHAUS PARTNERS


OFFICIELLA LEVERANTÖRER


CERTIFIERING


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan