Så följer du BAUHAUS-galan söndag 10 juni - BAUHAUS-galan

Så följer du BAUHAUS-galan söndag 10 juni

Så följer du BAUHAUS-galan söndag 10 juni

På söndag är det äntligen dags – världens främsta friidrottare tävlar på Stockholms Stadion och BAUHAUS-galan kryddat där våra svenska stjärnor står i centrum – Armand “Mondo” Duplantis i stav, Daniel Ståhl i diskus, Angelica Bengtsson i stav och alla de andra. Hur följer man då galan? Här finns svaren!

Allra bäst är förstås att vara på plats och uppleva den unika stämningen som den kunniga publiken skapar på den 105 år gamla olympiastadion från 1912. Biljetter köper du hos Tickster.com
Under finns tidsprogram, startlistor, resultat med mera i BAUHAUS-galans nya app – BAUHAUS-galan – som du hittar i Appstore (iPhone) och Playbutiken (Android).

SVT:s utmärkta sändning är ett bra alternativ som också går att följa via webben. Kommentatorer är Jacob Hård och Anders Gärderud och i studion nere på löparbanan finns Marie Lehmann tillsammans med Kajsa Bergqvist och nya experten Carolina Klüft.
SVT1 kl 15.00-18.00 + SVT Play.

Flöden från sociala medier är det gott om. På Instagram, Twitter och Facebook rapporteras det flitigt från BAUHAUS-galan under hela tävlingen.
Instagram: @bauhausgalan, @diamondleagueathletics, @iaaf_athletics
Twitter: @BAUHAUSGALAN, @Diamond_League, @iaaforg
Hashtags: #BAUHAUSgalan, #StockholmDL, #RoadToTheFinal, #DiamondLeague
Facebook: BAUHAUSgalan, Diamond League, IAAF

Live-resultat presenteras på Stockholms Diamond League-sajt hopp för hopp, kast för kast och direkt efter avslutad löpgren. På kvällen publiceras sedan sammanfattande texter om höjdpunkterna på www.bauhausgalan.se.

Tidsprogram och startlistor

Jonas Hedman

Bilden: Medeldistansaren Kalle Berglund var mindre än sekunden från svenska rekordet på 1500 m när han noterade nästperset 3:37.40 på på Bislett Games i torsdags. På lördag springer han 1000 m på BAUHAUS-galan. Blir det svenskt rekord då? Foto: Deca Text&Bild

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


BAUHAUS PARTNER


OFFICIELL LEVERANTÖR


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830

BAUHAUS-galan