Finnkampsbåten – ett perfekt sätt att uppleva fin friidrott - BAUHAUS-galan

Finnkampsbåten – ett perfekt sätt att uppleva fin friidrott

Finnkampsbåten – ett perfekt sätt att uppleva fin friidrott

Det arrangeras mycket friidrott i sommar där man kan se våra svenska stjärnor. Bland annat Folksam GP-tävlingar i Sollentuna, Karlstad och Göteborg plus Finnkampen som i år äger rum i Tammerfors fredag 31 augusti-lördag 1 september. Det finns 150 platser kvar till den populära Finnkampsbåten

Men Finnkampsbåten får du tillsammans med hundratals andra friidrottssupportrar uppleva stämningen på och utanför arenan. Båten avgår från Stockholm torsdag 30 augusti och vi är hemma igen måndag 3 september. I resan ingår båt Åbo tur och retur med Silja, transferbussar till och från Tammerfors, hotell, arenabiljetter och underhållning i alla dess former på Klubb Sverige. Ni får givetvis ett snyggt supporterkit så vi tillsammans kan färga läktarna gula och blå. Passa på att boka innan det är för sent, endast 150 platser kvar! Bokningen görs på Tallink Siljas telefonbokning – 08-666 33 33.

Stefan Holm konferencier på Klubb Sverige
Vi är glada att kunna meddela att Stefan Holm gör comeback på Finnkampsbåten som konferencier på Klubb Sverige och underhållningen ombord på båten. Stefan var med för två år sedan och underhöll gästerna på ett lysande sätt med anekdoter från sin karriär varvat med intervjuer med gamla och nya stjärnor.

Svensk Friidrott

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


OFFICIELL PARTNER


OFFICIELL LEVERANTÖR


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

08-14 12 41
Vardagar 9-16

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan