Ge bort dina gamla sportartiklar till Fritidsbanken - BAUHAUS-galan

Ge bort dina gamla sportartiklar till Fritidsbanken

Ge bort dina gamla sportartiklar till Fritidsbanken

Stadionklubbarna kan stolt berätta att vi i samband med BAUHAUS-galan samarbetar med Fritidsbanken. En hjälpande hand för allas rätt till idrottande. Foto: Fritidsbanken

Söndagen den 10 juni är det BAUHAUS-galan på Stockholms Stadion och på plats finns Fritidsbanken för att samla in dina gamla sport- och fritidsprylar. Töm förrådet och ta med dig de du hittar i idrottsväg och som du inte längre har nytta av så kan det få nytt liv genom Fritidsbanken. Inlämningsplatser kommer att finnas vid Stockholms Stadions huvudentré vid Valhallavägen samt vid Familjefestivalen på Östermalms IP.

Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar. Här kan du låna utrustning som till exempel skidor, skridskor, inlines, flytvästar, snowboards och mycket mer. På Fritidsbanken lånar du utrustning i 14 dagar helt gratis. Och på Fritidsbanken ser man sin medverkan på BAHUHAUS-gala som någonting väldigt positivt.

– Vi hoppas att så många som möjligt i publiken kikar lite extra i förrådet efter gamla sport- och fritidssaker innan de åker till BAUHAUS-galan och tar med dessa. Vi tar tacksamt emot det vid Stockholms Stadion på söndag den 10 juni, säger Henric Byström, kommunikatör på Fritidsbanken.

Fritidsbanken startades 2013 i värmländska Forshaga och har därefter spridit sig från Jokkmokk i norr till Trelleborg i söder och expanderar nu i Stockholm där man i dag finns i Tumba men snart också i Upplands Väsby.

Vår verksamhet går ut på att så många som möjligt ska få testa alla typer av idrotter. Att få vara på Sveriges mest anrika idrottsgalor ser vi som en stor ära. Där får vi chansen att möta idrottsintresserade och berätta om vår verksamhet, avslutar Henric Byström.

Patrik Åman

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


BAUHAUS PARTNER


OFFICIELL LEVERANTÖR


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830

BAUHAUS-galan