BAUHAUS-galan samarbetar med En Frisk Generation - BAUHAUS-galan

BAUHAUS-galan samarbetar med En Frisk Generation

BAUHAUS-galan samarbetar med En Frisk Generation

Fjolårets succé med familjefestivalen timmarna före BAUHAUS-galan har resulterat i ett samarbete med organisationen En Frisk Generation som innebar att närmare fyrahundra barn med familjer bjudits in till Familjefestivalen och BAUHAUS-galan. Detta i syfte att inspirera såväl barn som vuxna till en mer aktiv och hälsosam livsstil.

BAUHAUS-galans familjefestival hade premiär 2017 och innehåller prova-på-aktiviteter och scenuppträdanden och att det skulle bli en fortsättning i år var givet. För att få mer utrymme är platsen i år Östermalms IP några spjutkast från Stadion.
– Vi är glada att kunna samarbeta med En Frisk Generation vars verksamhet verkligen överensstämmer med vårt fokus på rörelse och fysisk aktivitet. På detta sätt får barn som inte är så aktiva möjlighet att prova på friidrott med möjlighet att fortsätta i en klubb om de vill, säger Jan Kowalski som är meeting director för BAUHAUS-galan.

Fysisk aktivitet två gånger i veckan
Organisationen En Frisk Generation hjälper genom kommuner och skolor barn som går i årskurs 2 att tillsammans med sina föräldrar och syskon gratis prova på olika aktiviteter två gånger i veckan utanför skoltid.
– Det kan handla om fotboll, bågskytte, salsa, redskapsgymnastik, orientering eller annat. Det handlar om att må bra och förutom fysisk aktivitet äter vi ihop så att man ska få veta mer om vad kroppen behöver för att fungera så bra som möjligt, säger Magdalena Byléhn som är kommunikationsansvarig på En Frisk Generation.
Till BAUHAUS-galan den 10 juni är i nuläget fyrahundra deltagare inbjudna i form av barn och deras familjer. Detta från Haninge, Upplands Väsby och Nacka och inbjudan gäller såväl Familjefestivalen på Östermalms IP som Diamond League-galan på Stockholms Stadion.
Läs mer om Familjefestivalen

Jonas Hedman

Köp biljetter till BAUHAUS-galan på Stockholms Stadion söndag 10 juni!

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


OFFICIELL PARTNER


OFFICIELL LEVERANTÖR


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

08-14 12 41
Vardagar 9-16

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan