Samir och Viktor tar plats i familjefestivalen! - BAUHAUS-galan

Samir och Viktor tar plats i familjefestivalen!

Samir och Viktor tar plats i familjefestivalen!

Fjolårets familjefestival på BAUHAUS-galan blev en succé och har till i år utvecklats till Stockholms största lekland för barn. Där är två av artisterna Samir och Viktor som varit med i Melodifestivalen.

Familjefestivalen äger rum timmarna före BAUHAUS-galan söndagen den 10 juni och festivalområdet öppnar 12.00. För att få plats med allt är det i år en ny plats – Östermalms IP – som ligger två spjutkast från Stockholms Stadion.
Där kan man testa en mängd aktiviteter som bumper ball där man spelar fotboll i stora bubblor, skaparverkstad där barnen bland annat kan skapa sin egen medalj och inte minst, utan allra störst – den jättelika hinderbanan The Beast!
– Man kan också testa flera sporter – förutom friidrott också bl a handboll och det blir även spex av BAUHAUS egen maskot Baui! Det kommer också att vara flera youtubers på plats som spexar och sänder live på nätet. Familjefestivalen har något för alla! säger Mauritz Altikardes som är ansvarig för evenemanget.

”Shuffla” med Samir och Viktor
Den populära duon bildades 2014 och var med i Melodifestivalen både 2015 och 2016 och gick till final båda gångerna. 2018 deltog de med låten ”Shuffla” och nådde åter finalen där de slutade fyra.
Förutom Samir och Viktor kommer flera andra artister att uppträda på scenen på Östermalms IP och bland dem finns Dogge Doggelito. Uppträdande blir det också av Skill Twins som är fantastiska på att jonglera med fotboll.

The Beast – galet stor!
På familjefestivalen kan också utmana sina kompisar och föräldrar i ett lopp i The Beast – en 60 meter lång uppblåsbar hinderbana!
– Den går att anpassa för både yngre och äldre barn och går faktiskt att göra så lång som 180 meter. Vi får se vilken version vi får till av The Beast den 10 juni, säger Mauritz.
Festivalområdet är öppet i tre timmar innan det är dags att gå de tvåhundra meterna ner till Stadion där BAUHAUS-galan invigs 15.00!

Jonas Hedman

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


BAUHAUS PARTNER


OFFICIELL LEVERANTÖR


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830

BAUHAUS-galan