Sean Banan höjer tempot inför BAUHAUS-galan! - BAUHAUS-galan

Sean Banan höjer tempot inför BAUHAUS-galan!

Sean Banan höjer tempot inför BAUHAUS-galan!

Söndag 18 juni är en på alla sätt fullmatad friidrottsdag med familjefestival på och vid Stockholms Stadion. Den innehåller också artistuppträdanden före och efter BAUHAUS-galan i form av bland annat Sean Banan som sjunger och spelar med sitt band på scenen uppe vid GIH intill Stadion.

Festivalområdet uppe på gräsmattan vid Gymnastik- och Idrottshögskolan öppnar klockan 12 och är en perfekt uppvärmning för barnfamiljer inför Diamond League-galan på Stadion vars invigning äger rum 15.00. Uppe vid GIH kan man äta lunch och barnen kan testa en rad aktiviteter. Barnens favorit Sean Banan uppträder på scenen kl 13.00 och skriver sedan autografer.

Foto: Deca Text&Bild

TV-aktuella gruppen High 15 uppträder.

Prova-på-friidrott för barn
Delar av friidrottsbanan från Kids Tour är på plats där man kan testa flera friidrottsgrenar. Det finns också en hoppborg för de minsta och i maskoten BAUI:s populära skaparverkstad får barnen göra sin egen medalj.
Bland de som uppträder finns också tjejgruppen High 15 som är med i Talang i TV4 och fick stående ovationer för sin audition. De kommer också att skriva autografer och man kan ta selfies med dem.

Utmaningen The Beast
Man kan också utmana sina kompisar och föräldrar i ett lopp i nya The Beast – en 60 meter lång uppblåsbar hinderbana! Totalt kan barnen testa fem grenar och alla som gör det får en glass. Festivalområdet är öppet i tre timmar innan det är dags att gå de tvåhundra meterna ner till Stadion där BAUHAUS-galan invigs 15.00! När världseliten i friidrott tävlat klart spela Electric Banana Band inne på Stadion från kl 18-20.

Jonas Hedman

Programpunkterna i BAUHAUS-galans festivalprogram

Hinderbanan The Beast.

Electric Banana Band spelar på Stockholms Stadion efter BAUHAUS-galan kl 18.00.

Foto: Deca Text&Bild

Foto: Peter Holgersson

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


OFFICIELL LEVERANTÖR


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

08-14 12 41
Vardagar 9-16

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan