100 dagar kvar till BAUHAUS-galan – Jonas Karlsson ny bloggare - BAUHAUS-galan

100 dagar kvar till BAUHAUS-galan – Jonas Karlsson ny bloggare

100 dagar kvar till BAUHAUS-galan – Jonas Karlsson ny bloggare

Söndag 18 juni arrangeras BAUHAUS-galan på Stockholms Stadion och idag är det 100 dagar kvar! Med lite drygt tre månader till galan har vi glädjen att presentera tv-profilen Jonas Karlsson som ny bloggare på bauhausgalan.se!

Varje söndag morgon får läsarna av bauhausgalan.se ta del av Jonas senaste funderingar om friidrott under vinjetten “Friidrottsvärlden med Jonas Karlsson”.
– Det ska bli jättekul eftersom jag älskar friidrott! Jag får möjlighet att tycka till, ge lite perspektiv och formulera mina egna tankar, förklarar Jonas.
För att kontrollera om han har torrt på fötterna utsatte BAUHAUS-galan honom för ett kunskapstest bestående av fem friidrottsfrågor.
— Jag vet nog en del men rent statistiskt så är det nog mindre än vad folk tror, men hygglig koll har jag, försäkrade Jonas inför testet.

Se hur det gick det för Jonas. Och kan du lika mycket?

Om Jonas Karlsson
Jonas Karlsson är sportjournalist med friidrott som specialområde. Under nästan två decennier har han på plats bland annat bevakat fyra sommar-OS, sju friidrotts-VM och sex inomhus-VM.
Till vardags är Karlsson programledare och krönikör på Discovery Networks Sweden. Bland mycket annat kommer han vara programledare för de kommande olympiska spelen 2018 och 2020. Sin bana inledde han som speaker på juniortävlingar hemma i Karlstad. Han har även själv friidrottat i ungdomsåren med slägga och stavhopp som favoritgrenar.

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

08-14 12 41
Vardagar 9-16

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan