Dubbla grenstarter för Susanna Kallur på BAUHAUS-galan Indoor - BAUHAUS-galan

Dubbla grenstarter för Susanna Kallur på BAUHAUS-galan Indoor

Dubbla grenstarter för Susanna Kallur på BAUHAUS-galan Indoor

Susanna Kallur nöjer sig inte med att springa 60 meter häck på BAUHAUS-galan Indoor. På lördag ger hon sig även på 60 meter där hon möter den regerande europamästaren på 200 meter Dina Asher-Smith. Allt inom loppet av mindre än en timme på BAUHAUS varuhus i Bromma. Foto: Deca Text&Bild

På lördag inleder Susanna Kallur sin sista inomhussäsong. Hon gör det med dubbla lopp inom loppet av mindre än en timme. Först springer Sanna 60 meter häck, som hon har världsrekordet på. Tre kvart senare är hon tillbaks i BAUHAUS varuhus för att springa distansen utan häckar.

I häckloppet ställs Sanna mot en av sina främsta konkurrenter i Norden, norskan Isabelle Pedersen, som var sex hundradelar från att nå OS-finalen på 100 meter häck i Rio. I slätlöpning blir det ännu värre. Dina Asher-Smith har det brittiska rekordet med 7.08. Det satte hon i den senaste Inomhus-EM-finalen, tre hundradelar bakom sprinterdrottningen Dafne Schippers. Brittiskan vann 200 meter på EM i somras och var femma i OS-finalen. Sannas snabbaste tid på 60 meter är 7.24 noterat 2007, samma år som hon var sjua på inne-EM.
/Lorenzo Nesi

All info om BAUHAUS-galan Indoor lördag 28 januari
De preliminära startlistorna

No Comments

Leave a Reply

TITELSPONSOR


HUVUDPARTNER


INTERNATIONELLA PARTNERS


OFFICIELL PARTNER


OFFICIELL LEVERANTÖR


Frågor om något som rör galan?

Kontakta oss

Mail:

info[at]stadionklubbarna.com

Telefon:

08-14 12 41
Vardagar 9-16

Besöksadress

Klocktornet, Stockholms Stadion
Lidingövägen 1
114 33 Stockholm

Faktureringsadress

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB
Box 26099
100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
BAUHAUS-galan