BAUHAUS-galan 2018 - BAUHAUS-galan

BAUHAUS-galan 2018

BAUHAUS-galan 2018

Söndag 10 juni på Stockholms Stadion

BAUHAUS-galan är sedan 2015 det nya namnet på evenemanget som tidigare hette DN Galan. Söndag den 10 juni 2018 kommer världens främsta friidrottare till Stockholms Stadion och BAUHAUS-galan som är en del av den världsomspännande tävlingsserien Diamond League.

Boka biljetter här

Utöver friidrott i världsklass bjuder festivaldagen även på flera spännande friidrottstävlingar för barn, ungdomar och seniorer. BAUHAUS-galan bjuder också på en rad aktiviteter för hela familjen, så boka in denna söndag för en upplevelse i världsklass!

Tidsprogram och startlistor

Anmäl dig till Youth Sprint, Youth Relay samt förtävlingarna i menyn ovan.

Anmäl dig till Lilla Blodomloppet här.

Varmt välkommen till BAUHAUS-galan – vi ses på Stockholms Stadion den 10 juni!

Om arrangören

BAUHAUS-galan arrangeras av Stadionklubbarna som bildades 1944 och för närvarande består av 14 föreningar från Stockholms-området. Stadionklubbarna har till ändamål att främja friidrott i Stockholm med omnejd och att etablera och befästa Stockholm som internationell friidrottsarena och en tävlingsplats för friidrott på högsta internationella nivå.

Detta skall ske genom att Stadionklubbarna arrangerar olika tävlingar med kringarrangemang, varav minst en tävling per år skall vara på högsta internationella nivå. Denna tävling skall genomföras på Stockholms Stadion. Stadionklubbarna skall även på andra sätt arbeta för och värna om Stockholms stadion med dess traditioner som friidrottsarena samt verka för att aktiva i de föreningar som är medlemmar i Stadionklubbarna får tillfälle att tävla i de tävlingar som Stadionklubbarna arrangerar.

TITELSPONSOR

HUVUDSPONSOR

PARTNER

Mejl:

info@stadionklubbarna.com

Telefon:

+46 8 14 12 41

Besöksadress:

Klocktornet, Stockholms Stadion

Lidingövägen 1

114 33 Stockholm

Faktura-adress:

Stadionklubbarnas Service Stockholm AB

Box 26099

100 41 Stockholm

Organisationsnummer: 556772-0502
Bankgiro: 410-0830
Frågor om något som rör galan?

Kontakta OSS
BAUHAUS-galan